Skip to main content
ArkipelagKemiönsaari TanssiParainen TanssiKaarina Tanssi

Ann-Louise Hakalax Kemiönsaarelta on toukokuun tanssioppilas

By 15.5.2018No Comments

Toukokuun tanssioppilas on Ann-Louise Hakalax, 19-vuotias abiturientti Kemiönsaarelta. Ann-Louise on tanssinut Arkipelagissa 15 vuotta pääaineenaan moderni tanssi ja sivuaineinaan tanssi-improvisaatio ja koreografia.

– Parasta tanssissa on treenauksen monipuolisuus ja kurin ja vapauden yhdistelmä. Fyysinen rasituksen ja tekemiseen keskittymisen yhdistelmä on todella rentouttavaa, Ann-Louise kertoo.

– Tanssiharrastus on opettanut minulle itsetuntemusta, antanut itsetuntoa ja totuttanut minua lavalla olemiseen. Ja lisäksi tietysti koordinaatiokyky, tasapaino, voima ja rytmitaju ovat kehittyneet.

Ann-Louise saa tänä keväänä syventävien opintojen päättötodistuksen. Mikä on motivoinut häntä jatkamaan tanssia niin aktiivisesti niin pitkään?

– Tanssista on tullut minulle elämäntapa. Olen pitkään tiennyt, että saan paljon tanssitunneista ja esityksistä ja viimeisinä aikoina olen myös ymmärtänyt, että voin hyvin juuri tanssin ansiosta.

Ann-Louise tanssii pääroolin Kemiönsaaren tanssijoiden tanssinäytelmässä Keisarin uudet vaatteet. Tanssinäytelmää esitetään Kemiönsaarella vielä torstaina 17.5. klo 18.