Skip to main content
ArkipelagMusiikkiKemiönsaari TanssiParainen TanssiKaarina Tanssi

Arkipelag-viikko 22.–28.3.

By 10.2.20215 toukokuun, 2021No Comments

Arkipelag-viikko 22.–28.3 siirtyi uusista rajoituksista johtuen verkkoon. Viikon ohjelmassa on keikkavideoita sekä musiikki- ja tanssiaiheisia tehtäviä sisältävä bingo. Videot julkaistaan Arkipelagin YouTube-kanavalla ja tällä sivulla maanantaina 22.3. ja ne ovat nähtävissä koko viikon. Arkipelag-viikolla (vko 12) ei ole opetusta.

OHJELMA

Accordeon Latino
Arkipelagin opettajista koostuva Arkipelag Trio, eli Janne Engblom (basso, laulu), Oskar Suksi, (rummut) ja Henri Marjamäki (kitara) solistinaan Samuli Jokinen (harmonikka), seikkailee lattarirytmien parissa.
Katso Accordeon Latino -konsertti »

Taiteilijahaastattelu ja tanssilyhytelokuva Rascals
Tanssija, tanssinopettaja Evgenij Kostyukov puhuu tanssitaiteen luomisprosessista, tanssielokuvan teosta ja tanssitaiteilijan työstään, jonka jälkeen näytetään tanssilyhytelokuva Rascals.
Katso taiteilijahaastattelu ja Rascals-elokuva »

Piccolo-konsertti
Tule musiikkimatkalle maailman ympäri! Musiikkiopisto Arkipelagin muskariopettajat Nina Mickelson ja Pia-Maria Björkman soittavat ja laulavat.
Katso Piccolo-konsertti »

BINGO

Opettajat jakavat Arkipelag-viikkoa edeltävinä viikkoina oppilaille bingo-lappuja, joissa on mukana Arkipelag-viikon ohjelma. Ruksaa siihen tekemäsi tehtävät. Neljän suora vaakaan, pystyyn tai vinoon on bingo. Kirjoita lappuun myös nimesi ja palauta opiston aulassa olevaan laatikkoon 9.4. mennessä. Kaikkien bingon saaneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja!