Esteettömyys

Paraisten toimitilojen pohjakerros on esteetön, talon takana on luiska, ja kerroksen ovia on levennetty, jotta niistä kaikista mahtuu kulkemaan pyörätuolin kanssa. Pohjakerroksessa on myös inva-wc.

Kaarinan toimitilat sijaitsevat toisessa kerroksessa, mutta porraskäytävässä on istumahissi ja tilat ovat kokonaisuudessaan esteettömät. Tiloissa on inva-wc.

Kemiönsaaren kaikki toimitilat sijaitsevat pohjakerroksessa ja niihin on esteetön kulku.

Saavutettavuus

Musiikkiopisto Arkipelag on mukana SATA2 – Saavutettava taideharrastus 2 -hankkeessa, jonka tavoitteena on parantaa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kulttuuri- ja taidetoiminnan saavutettavuutta. Uuden opetussunnitelman käyttöönoton myötä erilaisten oppijoiden näkökulmat on pyritty ottamaan opetuksessa yhä paremmin huomioon.

Internetsivujen saavutettavuusseloste

Tämä on Musiikkiopisto Arkipelagin internetsivujen saavutettavuusseloste.
Tämä saavutettavuusseloste koskee www.arkipelagmusik.fi -verkkopalvelua ja se on laadittu 10.2.2020. Verkkopalvelumme sisällöntuotannossa on pyritty tekemään palvelun saavutettavuutta parantavia muutoksia Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (EU) 2016/2102 täytäntöönpanemiseksi annetun kansallisen lainsäädännön mukaisesti. Sivustomme on julkaistu 1.12.2017 ja sen tekniseen toteutukseen liittyy ominaisuuksia, jotka eivät kaikilta osin tue saavutettavuutta.

Digipalvelumme saavutettavuuden tila
Pyrimme kiinnittämään erityistä huomiota sivustomme sisällön selkokielisyyteen. Sivustomme 23.9.2018 jälkeen lisätyt liitteet on pyritty muuttamaan tai luomaan alun alkaen saavutettaviksi. Osa vanhoista liitteistä, videomateriaaleista ja kuvista ei täytä kaikkia saavutettavuusvaatimuksia. Pyrimme tarpeen mukaan muokkaamaan myös vanhaa sisältöä saavutettavaan muotoon 23.9.2020 siirtymäajan puitteissa. Vanhoja liitteitä ja tiedostoja on mahdollista pyytää meiltä saavutettavassa muodossa.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi!

Sähköpostilla
producent@arkipelagmusik.fi
Muilla tavoin
Kanslia puh. (02) 458 5803

Valvontaviranomainen
Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Pyrimme vastaamaan palautteeseen 14 päivän aikana. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000