Skip to main content
ArkipelagParainen TanssiKaarina Tanssi

Arkipelagin soolotanssijat menestyivät Estradi-tanssikilpailussa

By 11.4.201816 huhtikuun, 2018No Comments
Musiikkiopisto Arkipelagin Paraisten tanssin kisaryhmät MinimiDancers ja ArkipelagDanceteam sekä kaksi tanssisolistia esiintyi Estradi-tanssikilpailussa Helsingissä huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Arkipelagissa samaan aikaan TET-harjoitteluaan tehnyt Lilja Ekman matkusti Helsinkiin ryhmän mukana ja kirjoitti reissusta:
”7.–8.4.2018 järjestetty Estradi-tapahtuma oli varsin häkellyttävä. Monenlaisia tunteita nousi esiin lumoavista ja eleganteista esityksistä. Kaikki nauttivat päivästä ja esiintyjistä huomasi heidän intohimon tanssia kohtaan lavalla. Kilpailijoita jännitti suuresti, mutta esitykset onnistuivat todella hyvin.
Lahjakas Wilma Kurvinen voitti jaetun 1. sijan baletin soolokombinaatio-sarjassa, jossa esitettiin klassinen variaatio ja nykybalettisoolo. Hän valloitti tuomarien sydämen kauniilla käsien ja jalkojen käytöllään ja hyvällä ilmaisullaan. Hän sai myös palautetta nykybalettikoreografia Abstrahon onnistuneesta kokonaisuudesta ja latautuneisuus oli mainittavaa. Todella vaikuttava ja hillitty esitys.
Eeva Hyvärilä sai kunniamaininnan soolokombinaatio-sarjassa nykybalettikoreografiastaan Säröt. Kokonaisuus oli hienosti aksentoitu ja musiikki ja liike yhdistyivät hyvin.
Tässä tapahtumassa oli myös ’Ensimmäinen lento’ -koreografian ensimmäinen kilpailu. Esitys meni hyvin ja aiheutti kohahduksen yleisössä vaikuttavalla lentotempullaan. Esiintyjinä toimi MinimiDancers.
’Akvarelli’ esiintyi varmasti ja sai kiitosta koreografian virtaavuudesta. Heillä oli hienoa teknistä osaamista. ’Akvarellin’ esitti ArkipelagDanceteam.
Tapahtuma oli kokonaisuudessaan todella viihdyttävä ja suosittelen kaikkia tulemaan katsomaan upeita esityksiä ensi kerralla.”

Wilma Kurvinen (vas.) voitti jaetun 1. sijan baletin soolokombinaatio-sarjassa. Eeva Hyvärilä sai kunniamaininnan.