Arkipelag

Hae tanssin kisaryhmään Paraisilla NYT!

By 21.10.2020No Comments

Kisaryhmien koetanssi on tänä vuonna myöhään, koska koronakevään myötä osa kevään kisoista siirtyi syksylle ja nyt aloitamme vasta uuden kauden.
Jos olet kiinnostunut osallistumaan kisaryhmään Paraisilla, ilmoittaudu solveig.ekholm@arkipelagmusik.fi 25.10. mennessä. Jos olet kiinnostunut, mutta epäilet riittääkö tanssitaitosi tai ikäsi, ilmoittaudu silti, koska voimme myös harkita uuden ryhmän perustamista, jos sille löytyy tarvetta.

Arkipelagin kisaryhmät

Danceg1rls
11–14-vuotiaiden kisaryhmä, jossa tanssijoilta odotetaan hyvää sitoutumista treenaamiseen ja ryhmään. Danceg1rlsit ovat toimineet nyt kaksi vuotta ja osallistuneet moniin kisoihin ja palkittu monissa tapahtumissa. Viimeksi Oulun Valtakunnallisessa tanssikatselmuksessa Arktisissa Askelissa ”hopealla” syyskuussa.

Minimidancers
Yli 14-vuotiaiden ryhmä, joka on toiminut kolme vuotta ja kisanneet ympäri koko Suomen monissa eri tapahtumissa. Viimeksi tämä ryhmä sai 700 euron stipendin valtakunnallisessa Moves tapahtumassa lokakuussa. Tanssijoilta edellytetään hyvää sitoutumista ryhmään ja treenaamiseen ja lisäksi tanssitekniikan on oltava jo syventävällä tasolla.

Arkipelag Juniors
8–12-vuotiaiden ryhmä, joka treenaa pääsääntöisesti Kaarinassa. Ryhmä harjoittelee monipuolisesti ja tavoitteellisesti useamman tunnin viikossa. Tämä ryhmä on jo aloittanut kautensa, joten haku siihen on seuraavan kerran elokuussa 2021.