Parainen Tanssi

Kehotietoisuustyöpaja 5.1.2019

By 11.12.2018 No Comments

Turun AMK:n fysioterapeuttiopiskelijat järjestävät Arkipelagin tanssioppilaille kehotietoisuustyöpajan lauantaina 5.1.2019 klo 11-15. Työpaja koskee nykytanssin ja baletin 4-8 luokkaa, sekä aikuisopiskelijoita.

Kehotietoisuusharjoittelun tavoitteena on edistää tanssijan itsetuntemusta ja liikehallintaa sekä antaa avaimia palautumiseen ja oman kehon kuunteluun. Harjoitukset pohjautuvat Hatha-joogaan sekä Bartenieffin Total Body Integration -menetelmään. Työpajassa harjoitellaan eri kehonosien tiedostamista ja aktivointia, tutustutaan hengityksen hyödyntämiseen tietoisen liikkeen tukena sekä tehdään rentoutumista edistäviä harjoitteita.Työpajan kesto on 4h ja se sisältää lounastauon (omat eväät).

Työpajan osallistujat saavat käyttöönsä itsenäisen harjoittelun tueksi kehotietoisuusoppaan, josta kerätään käyttäjiltä palautetta maaliskuussa.

Mukaan: iso pyyhe tai viltti sekä pitkä, kestävä kaulaliina tai kangasvyö (käytetään apuvälineinä), eväät ja vesipullo; asuna treenivaatteet sekä lämmintä vaatetta (esim. verryttelyhousut, huppari ja villasukat).
Paikka ilmoitetaan osallistujille, kun ryhmäkoko on selvillä.

Ilmoittautumiset 21.12.2018 mennessä sähköpostilla tai WhatsAppilla:
Heidi Johansson (040 867 4361), heidi.johansson@edu.turkuamk.fi
Leea Numminen (044 524 0177), leea.numminen@edu.turkuamk.fi
Työpajaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia.