Skip to main content
ArkipelagMusiikkiKemiönsaari TanssiParainen TanssiKaarina Tanssi

Kemiönsaaren musiikki-tanssileiri 2022

By 30.5.202231 toukokuun, 2022No Comments

Kemiönsaaren musiikki-tanssileiri järjestetään 27.6.–2.7.2022 Kemiössä yhteistyössä Musiikkiopisto Arkipelagin ja Pianoauran kanssa.

Musiikkileiri on suunnattu 9–16 vuotiaille oppilaille. Jokainen oppilas saa opetusta omassa soittimessaan sekä osallistuu yhteissoittoryhmiin ja orkesteriin. Opettajina tänä vuonna on Riikka Lehtimäki ja Marja Sihvo, viulu; Jaakko Mattelmäki, viulu, alttoviulu; Mikko Kuusisto, sello; Pasi Helin ja  Jaana Luuppala, piano; Minna Lehtonen, huilu ja leirinjohtaja. Henna Linko toimii leiriläisten säestäjänä.

Tanssinopettajana meillä on tänä vuonna Evgeny Kostyukov. Hänen opastuksella street dance sessioissa haetaan yhteistä rentoa ja mukavaa meininkiä tanssin ja hiphop -musiikin parissa. Ryhmänä tutustutaan lajityypilliseen tekniikkaan, erilaisiin askelkuvioihin, leikitään liikkeen kanssa sekä tehdään menevää koreografiaa. Aikaisempaa kokemusta ei edellytetä, avoin mieli ja kiinnostus riittävät.

Leirille voi halutessaan myös osallistua sekä tanssijana että soittajana, joko tanssi pääaineena ja soitin sivuaineena tai toisinpäin.

Leiripäivät täyttyvät musiikilla ja tanssilla ja loppuviikosta pidetään päätöskonsertit Villa Landessa. Leirillä on koulumajoitus, mutta osallistua voi pelkästään päiväleirillekin. Iltaisin järjestetään iltaohjelmaa osallistujille, esim. makkaranpaistoa, saunomista, jalkapallon pelaamista ja tutustumista.

Leirille voi ilmoittautua 5.6.2022 asti osoitteessa https://www.kimitomusicfestival.fi/leiri/.

Lisätietoja: leirinjohtaja Minna Lehtonen, musiikkitanssileiri@kimitoon.fi

Tervetuloa musiikki-tanssileirille!