Skip to main content
ArkipelagMusiikkiParainen TanssiKaarina Tanssi

Kesäleiri huipentui esitykseen linnanpihalla

By 19.8.2020No Comments

Helle helli heinäkuun lopussa järjestettyä Musiikkiopisto Arkipelagin tanssijoiden kesäleiriä Paraisilla. Suurin osa viisipäiväisen leirin tunneista päädyttiin järjestämään ulkona.

Leiri huipentui esitykseen Qvidjan Linnan juhlissa. Piknik-konsertin teemana oli folkbarokki. Siihen sisältyi 1600-luvun musiikkia, soolosonaatteja ja aarioita sekä kansanlaulusovituksia Italiasta, Ruotsista, Englannista ja Turun saaristosta.

Linnan miljöö oli upea, poikkeuksellinen esiintymispaikka. Leirillä mukana olleista 14 osallistui esityksiin ja he saivat linnasta oman pukuhuoneen.

– Esitys oli hyvin jännittävä, mutta meni todella hyvin ja saimme ihanaa palautetta, tanssinopettaja Solveig Ekholm kertoo. – Jännitystä lisäsi mm. tunnettujen muusikoiden ja oopperalaulaja Essi Luttisen kanssa esiintyminen. Saimme harjoitella ensimmäistä kertaa yhdessä vasta esityspäivänä. Vaikka olimme pitäneet yhteyttä musiikeista, osa oli kyllä aika erilaisia! Tanssijat pystyivät onneksi nappaamaan muutokset ennen esitystä, iso plussa heille siitä!

Tanssijoita ja opettajia jännitti myös esiintyminen kameroiden edessä. Koronan takia tehtyjen rajoitusten vuoksi konserttiin myytiin lippuja vain rajoitettu määrä ja konsertti esitettiin myös livestream lähetyksenä Qvidja Events ry:n Facebook sivulla.