ArkipelagKemiönsaari TanssiParainen TanssiKaarina Tanssi

Kisareissuilla tutustuu muidenkin tanssikoulujen oppilaisiin

By 2.10.2018No Comments

– Parasta tanssissa on omat onnistumiset, esiintyminen, treenit ja kaverit… eli kaikki.

Kuukauden tanssioppilas on 14-vuotias Ellen Kronberg Paraisilta. Ellen on mukana molemmissa Arkipelagin kisaryhmissä. Kisaryhmien mukana on tullut myös uusia tuulia Ellenin elämään. Hän oli mukana mm. ristiin rastiin Suomea matkustaneessa Pienten kananpoikien tanssissa.

– En päässyt mukaan ihan kaikkiin esityksiin, koska olen mukana toisessakin kisaryhmässä. Silloin minun sijastani meni tuuraaja. Kisareissut ovat mahtavia kokemuksia, siellä tutustuu uusiin ihmisiin ja saa kavereita myös muiden tanssikoulujen oppilaista, Ellen kertoo.

Ellen on tanssinut 4-vuotiaasta saakka, eli niin kauan kuin muistaa. Harjoitusmäärät ovat nousseet pikkuhiljaa ja kaikki Ellenin ystävät ovat myös tanssijoita.

Ellen tanssii kymmenet treenit viikossa, välipäivä on lauantaisin. Hänen päälajinsa on baletti, lisäksi hän harrastaa nykytanssia ja showtanssia. Upea harrastus on johtanut siihen, että Ellen haluaa tehdä tanssista ammatin, joko tanssijana tai tanssinopettajana. Heti ysiluokan jälkeen hän aikoo hakea Tampereelle ja Helsinkiin tanssijan koulutukseen.

Showtanssiopettaja Hanna-Riikka Nordman kehuu Elleniä reippaaksi, valoisaksi ja ahkeraksi oppilas.

– Haasteiden tullen Ellen on aina valmis ylittämään itsensä.