Skip to main content
ArkipelagParainen TanssiKaarina Tanssi

Kisaryhmien koetanssi to 16.8.

By 21.6.20186 elokuun, 2018No Comments

Musiikkiopisto Arkipelagin kisaryhmien koetanssipäivä järjestetään torstaina 16.8. Paraisilla opiston tiloissa. Jos sinua kiinnostaa kilpailla ja esiintyä paljon soolona, duona, triona tai ryhmänä ja olet 10-20 vuotias, ilmoittaudu Katariina Gonzalezille katariina.gonzalez@gmail.com. Tervetuloa uuteen kisaryhmään!

Musiikkiopisto Arkipelagissa on ollut tanssin kisaryhmiä nyt kaksi vuotta. Syksyllä 2016 perustettiin kaksi kisaryhmää 10-15 vuotiaille. Ryhmien nimiksi tanssijat itse valitsivat Arkipelag danceteam ja Minimidancers. Kisaryhmien alkutaival on ollut yllättävän menestyksekäs. He ovat saaneet osallistua lähes kaikkiin valtakunnallisiin tapahtumiin, joihin on videoesikarsinta. Tämän lisäksi menestystä on tullut kisoissa, joihin voi osallistua ilman esikarsintaa.

Kisaryhmäläiset ovat kilpailleet ryhmä- ja soolotansseilla. Jatkossa on tarkoitus panostaa myös duettoihin ja trioihin enemmän. Tanssilajeina kisaryhmissä on ollut baletti, nykytanssi ja show. Tulevaisuudessa lajivalikoimaan pyritään ottamaan myös streetdance.