Skip to main content
ArkipelagMusiikki

Kokeile uusia soittimia 6–9-vuotiaiden Soitinkarusellissa!

By 23.11.202024 marraskuun, 2020No Comments

Musiikkiopisto Arkipelagin muskari-, soitinvalmennus- ja minibändi-oppilailla on mahdollisuus keväällä 2021 osallistua maksutta Soitinkaruselli-tunneille, joissa he pääsevät tutustumaan eri soittimiin.

Tunnit toteutetaan 3–4 oppilaan pienryhmissä soitonopettajiemme johdolla. Mukana karusellissa on vaihdellen ja toimipisteestä riippuen sello, huilu, klarinetti, saksofoni ja kitara.  Ei ole tarkoitus, että oppilas osallistuu joka viikko, vaan oppilaat saavat tiedon omien pienryhmiensä kokoontumispäivistä, kun sitovat ilmoittautumiset on kerätty. Jokaista soitinta pääsee kokeilemaan vähintään kerran, mutta jos tilaa on, oppilas pääsee mukaan useammallekin tunnille. Karuselli on suunnattu 6–9-vuotiaille oppilaille.

Soitinkaruselli järjestetään Paraisilla keskiviikkoisin klo 18 (luokka 5)  ja Kaarinassa torstaisin klo 18 (luokka 4).

Soitinkaruselli on omille oppilaillemme ilmainen, mutta sitovat ilmoittautumiset on tehtävä 1.12.2020 mennessä osoitteeseen: kansli1@arkipelagmusik.fi

Myös opiston ulkopuolisten lasten on mahdollisuus osallistua Soitinkaruselliin, mutta tällöin kurssi on koko kevätkauden mittainen ja hinta on 130€.