Skip to main content

Arkipelagin valobileet Lux-avajaisissa

Tanssia, musiikkia ja valoa yhdistänyt teos Arkipelagin valobileet keräsi mahtavan määrän katsojia Paraisilla 3.11.2023. Tanssijat ja lyömäsoittajat esittävät teoksen opiston ikkunoissa osana Paraisten Lux Archipelago -valofestivaalin avajaisia.
Katso video »

Paraisten ja Kaarinan tanssin vuosi

Oppilaille oli tarjolla useita vierailevien opettajien työpajoja. mm. karakteritanssi ja nykytanssiakrobatia. Tanssijat myös reissasivat aktiivisesti esiintymässä erilaisissa kisoissa ja tapahtumissa, mukaanlukien arvostetut Valtakunnallinen balettikilpailu, Balettipaletti, Kajaanin uudet tanssit, Arktiset askeleet sekä Kuopio tanssii ja soi. Neljä oppilasta kävi tänä vuonna baletin erikoiskoulutusta. Vuosi loppui upeisiin Tanssimaraton-näytöksiin.
Katso kuvia näytöksistä Facebookissa »

Kemiönsaaren tanssin uudet tuulet

Kemiönsaaren pitkäaikainen tanssinopettaja Marianne Petters päätti Arkipelag-uransa juhlanäytökseen Villa Landessa 28.4. Uusi tanssinopettaja Sofianna Salmi aloitti Kemiönsaarella kevätkaudella. Syksyllä Sofiannan tanssitunnit jatkuvat ja lajivalikoima laajenee.
Uusi lukujärjestys löytyy jo internetsivuilta »

Musiikin projektiviikko

Ensimmäistä kertaa vain soitin- ja lauluoppilaille järjestetty projektiviikko koostui pääasiassa yhteissoittotunneista, mukana mm. Tuomas Kourulan vanhan musiikin näppäilysoittimien koulutus sekä omien opettajien rytmiverstaita, laulupajoja, huilupajoja, rumpusetti ja elektroniikka -workshop jne.
Katso projektiviikon miniorkesterivideo Facebookissa »

Arkipelag goes Tango Escape

Vuoden isoin yksittäinen projekti oli Arkipelag-viikolla nähty Arkipelag goes Tango Escape. Arkipelagin tanssijat osallistuivat upean tunnelmalliseen esitykseen, jossa oppilaat tanssivat ammattitanssijoiden rinnalla liveorkesterin säestämänä. Monipuolinen tanssiteatteri ihastutti kaikenikäisiä katsojia.
Katso videomuisto »

Bändit tekivät hyvää

Arkipelagin bändit soittivat hyväntekeväisyyskonsertin ravintola Hunger & Törstissä Arkipelag-viikolla, 18.3.2024. Konsertti keräsi 1421 € ja tuotot menivät lyhentämättöminä Unicefille.
Katso konsertista pieni video Facebookissa »

Yli 40 oppilaskonserttia

Esiintyminen on tärkeä ja monelle motivoiva osa soitonopintoja. Vuoden aikana pidettiin yli 40 oppilaskonserttia ja tänä vuonna myös useampi syventävistä opinnoista valmistuva soitinoppilas piti oman päättötyökonsertin.
Katso video Alvar Lumijärven päättötyöstä »