Skip to main content
ArkipelagKemiönsaari TanssiParainen TanssiKaarina Tanssi

Marraskuun tanssioppilas on Alexandra Salin Paraisilta

By 2.11.201721 joulukuun, 2017No Comments

Marraskuun kuukauden tanssioppilaaksi on valittu Alexandra Salin Paraisilta. Monipuolinen Alexandra tanssii neljää eri lajia: balettia, nykytanssia, jazzia ja hiphoppia.

– Alexandra on lahjakas, ahkera ja mikä tärkeintä: luotettava tanssija! Hän on todella monipuolinen ja myös hyvä improvisoimaan. Alexandra on esiintynyt paljon: Esiintyjänä hän uppoutuu ja eläytyy rooliinsa. Hän on myös mukana Arkipelag Danceteam kisaryhmässä ja sitä kautta kilpaillut tanssissa paljon. Alexandra on esimerkillinen tanssija siinä että vaikka hän on todella hyvä tanssija, hän on silti vaatimaton ja haluaa kehittyä koko ajan. Lisäksi hän on ystävällinen ja avulias muita kohtaan, kehuu tanssinopettaja Solveig Ekholm.

Alexandra aloitti balettitunnit 6-vuotiaana, sitten hän innostui rytmisestä voimistelusta ja myöhemmin nykytanssista, show-tanssista ja hiphopista. Nykytanssi on hänen pääaineensa, mutta tanssiin intohimoisesti suhtautuva Alexandra käy yhteensä seitsemällä eri tanssitunnilla kuutena iltana viikossa.

– Olen ajatellut jatkaa tanssin parissa ja pyrkiä peruskoulun jälkeen Tamperen konservatorioon tanssilinjalle. Sieltä valmistutaan tanssijaksi ja sen jälkeen haluaisin ehkä opiskella tanssinopettajaksi, Alexandra kertoo.