Bändeihin, orkestereihin ja ukuleleryhmiin osallistuminen on ilmaista Arkipelagin soitin- ja lauluoppilaille. Toimintaan voi osallistua myös, vaikkei muuten opiskelisikaan musiikkiopistossa, tällöin maksu on 85 €/lukukausi.

Bänditoiminta

Oletko kiinnostunut bänditoiminnasta? Arkipelagissa sinulla on mahdollisuus soittaa bändissä ja opetella yhteissoittoa. Soitamme kaikkea, päivän kuumimmista hiteistä pop-, rokki- ja jazzklassikoihin. Bändit muodostetaan iän ja soittotaidon mukaan. Jos sinulla on kavereita jotka soittaa, voitte perustaa vaikkapa ”kaveribändin”. Bändit esintyvät silloin tällöin esim. kouluissa ja nuorisotiloissa. Ajatus on, että saa näkemyksen siitä, mitä bändissä soittaminen ja esiintyminen oikein käytännössä tarkoittaa.

Kysy lisää Paraisten bänditoiminnasta: sähköbasso- ja bändiopettaja Janne Engblom, 050 557 6562

Kysy lisää Kaarinan bänditoiminnasta: sähkökitara- ja bändiopettaja Mauri Mikkola, 044 559 4559

Jousiorkesterit

Arkipelagissa toimii kaksi jousiorkesteria, nuoremmat oppilaat soittavat Kultajousissa, vanhemmat Timanttijousissa. Orkesterit harjoittelevat kausittain ja esiintyvät isommassa konsertissa yleensä noin kaksi kertaa vuodessa. Porukka tekee yhdessä myös retkiä ja yhteistyötä muiden opistojen kanssa. Orkestereita johtaa viuluopettaja Riikka Lehtimäki.

Kysy lisää jousiorkestereista: Riikka Lehtimäki, 040 571 5313

Ukuleleryhmät

Arkipelagissa toimii kaksi ukuleleryhmää. Mukaan tarvitaan oma ukulele, mutta ennalta ei tarvitse osata soittaa, vaan soittamista opetellaan yhdessä.

Kaarina
maanantai klo 17.30–18.15

Kemiönsaari
tiistai klo 17.30–18.15

Ukuleleryhmiä opettaaa Riikka Tirronen.
Ilmoittaudu mukaan: kansli2@arkipelagmusik.fi.