ArkipelagMusiikkiKemiönsaari TanssiParainen TanssiKaarina Tanssi

Musikinstitutet Arkipelag har kontinuerlig anmälning

By 11.2.2020No Comments

Musikinstitutet Arkipelag ordnar inte längre inträdestest för sökande, utan man kan anhålla om studieplats längs hela läsåret. Elevplatsena delas från de olika instrumentens kölistor. Om man är intresserad lönar det sig att anmäla sig genast! Man anmäler sig genom att ringa kansliet (02) 458 5803. Även elever från förberedande instrumentundervisningen, vilka önskar plats på grundavdelningen, bör anmäla sig till kön.

Om man anmäler sig till instrumentelev, lönar det sig att fundera på flera instrumentalternativ. Kön kan vara längre i det mest populära instrumentet än i ett lite ovanligare. Piano har från år till år varit det mest populära instrumentet, och de senaste åren har det varit lång kö även till slagverk.

Även till musikleken antas elever i anmälningsordning, så det lönar sig att anmäla sig i tid. Om det inte finns rum i gruppen väntar man i kön på en ledig plats.

I dansgrupperna finns det vanligtvis rum. Man kan titta på läsordningen och välja en dansgren man är intresserad av och anmäla sig till den.

Studierna inleds på hösten då läsåret börjar, och platserna delas i huvudsak i maj samma läsår då fortsättningsanmälningarna har registrerats.