Tanssin ja taitoluistelun taikaa

Musiikkiopisto Arkipelag ja ParSport Taitoluistelu yhdistävät voimansa ja suunnittelevat ja toteuttavat tanssia ja taitoluistelua sisältävän hankkeen yhteistyönä vuosina 2019–2021. Koronan vuoksi peruntuneesta esityksestä tehdään yleisötapahtuman sijaan Viides sisar -niminen tanssi-taitoluisteluelokuva. Harjoitukset ja kuvaukset sijoittuvat marras-joulukuulle ja elokuva julkaistaan helmikuussa 2021.
Elokuvassa nähdään yhteensä n. 200 tanssioppilasta ja 50 luistelijaa.

Tarina
“Olipa kerran maa jossa talvisin oli paljon kylmää ja sädehtivää lunta, jossa lapset pystyivät leikkimään ja hiihtämään ja kestävää jäätä jolla luistella. Kesäisin siinä ihanassa maassa oli mukavan lämmin ja lapset pystyivät uimaan kirkkaissa kimaltavissa vesissä. Maassa oli paljon viheriäitä niittyjä ja aarniometsiä. Tätä kaunista valtakuntaa hallitsivat lempeä kuningas ja kuningatar. He olivat hyvin onnellisia ja ylpeitä ihanista ja kauniista tyttäristään.”
Tarinassa kullakin viidestä prinsessasta on oma erilainen supervoimansa. Jokainen heistä löytää erityisvoimansa elokuvan aikana, mutta viides sisar joutuu kamppailemaan oman voimansa kanssa kaikkein eniten ja joutuu erilleen siskoistaan. Juoni on saanut inspiraationsa Frozen-elokuvasta ja Jääkuningatar-sadusta ja sen teemana on ympäristönsuojelu.
Elokuvanäytökset, PUNT
to 18.2. klo 16.30 ja klo 18.30
pe 19.2. klo 16.30 ja klo 18.30
la 20.2. klo 12, 14, 16 ja 18

Kiitämme hanketta tukeneita:
Svenska kulturfonden
Stiftelsen Martha och Albin Löfgrens kulturfond
Understödstiftelsen för Arbetets Vänner
Konstsamfundet
Turun ja Paraisten Aktiasäätiö

Teaser

Kuvia matkan varrelta

Kuvauspäivä, jäähalli

Kuvauspäivä 1, PUNT