Skip to main content
Arkipelag

Solveig Ekholmista vuoden tanssikasvattaja

By 23.11.2021No Comments

Musiikkiopisto Arkipelagin pitkäaikainen tanssinopettaja Solveig Ekholm valittiin Vuoden tanssikasvattajaksi Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n syyspäivillä 19.11.2021.

Poikkeuksellisesti liitto jakoi tänä vuonna palkinnon kahdelle opettajalle, toinen palkinnon saajista oli Etelä-Hämeen tanssiopiston Noora Kuurne.

STOPP perustelee valintaansa sillä, että molemmat vuoden tanssikasvattajat tunnetaan innostuneina ja työhönsä sitoutuneina opettajina, jotka ovat vuosien aikana kehittäneet työtään ennakkoluulottomasti ja pitkäjänteisesti.

Solveig Ehkolm on työskennellyt Musiikkiopisto Arkipelagin tanssinopettajana ja Paraisten tanssiosaston johtavana opettajana vuodesta 1999 saakka.
– Solveig on innovatiivinen, monipuolinen ja avoin uusille asioille. Hänen omistautuneella panoksellaan on ollut valtava merkitys paraislaiselle tanssikentälle, joka on kasvanut ja laajentunut merkittävästi hänen yli 20-vuotisen työpanoksensa aikana ja ansiosta, rehtori Jenni Uimonen kertoo.

– Palkinnon saaminen tuntuu erityisen suurelta jutulta varsinkin siksi, että Vuoden tanssikasvattaja on juuri STOPP ry:n valitsema. He todella tietävät millaista tanssinopettajan arki on ja mistä tässä työssä on kyse, Ekholm miettii.

STOPP ry on Suomen tanssioppilaitosten etujärjestö, johon kuuluu 81 tanssioppilaitosta ja yli 800 tanssinopettajaa.