Yleistä

Kaarinassa Musiikkiopisto Arkipelag tarjoaa lastentanssia, balettia, nyky- ja jazztanssia sekä fortdance-henkistä hiphoppia.

Opetusta tullaan laajentamaan tulevaisuudessa myös muihin lajeihin, kerro mikä laji kiinnostaa!

Kaarinassa asuvat Arkipelagin oppilaat voivat osallistua myös Paraisilla pidettäville tunneille.  Paraisten tanssilukujärjestyksestä löytyy paljon tarjontaa jatkotason opinnoissa ja eri lajeissa.

Missä?

Opiston omat tilat
Musiikkiopisto Arkipelag
Hovirinnant. 5, II krs
20780 Kaarina

Hovirinnan koulun pieni liikuntasali (sali 3)
Hovirinnantie 17, Kaarina
Sisäänkäynti Hovirinnantien puoleisesta oranssista päädystä.

Aktia Areena
Erotuomarinkatu 2, Kaarina

Kuusiston alakoulu (Empola)
Kauppatie 1, Kaarina

SOS-lapsikylä
Luhtikatu 2 Kaarina

Ristikallio (kivikoulun jumppasali)
Littoistentie 525, Kaarina

Opettaja

Katariina Gonzalez
tanssinopettaja
lastentanssi, nykytanssi, jazz, baletti

050 304 0099
katariina.gonzalez@arkipelagmusik.fi

Lue opettajaesittely

Katariina Gonzalez on valmistunut tanssinopettajaksi Turun Ammattikorkeakoulun taideakatemiasta 2003. Hän aloitti tanssiharrastuksen 9-vuotiaana Seinäjoen Balettikoulussa, ja yläaste-lukioikäisenä hän esiintyi muutamissa Seinäjoen kaupunginteatterin musikaaleissa. Tanssinopettajan työn ohella Katariina on toiminut koreografina Seinäjoen kaupunginteatterissa (Velho ja leijona 2004), Törnävän kesäteatterissa (Robin Hood 2005, Tuhkimo 2007), sekä Etelä-Pohjanmaan opiston Tanssi- ja teatteritaiteen linjalla (Yön tyttäret, hämärän neidot 2006).

Katariina opettaa klassista balettia, nykytanssia ja lastentanssia. Hänelle tanssissa on tärkeintä luovuus, itseilmaisu ja liikkumisen ilo ja opettajana hän pyrkii luomaan edellytyksiä onnistumisen kokemuksille jokaisella tanssitunnilla. Opettajana Katariina nauttii eri-ikäisten oppilaiden kanssa työskentelemisestä. Lastentanssiryhmissä tanssinilo on käsin kosketeltavissa, kouluikäisten oppilaiden kanssa on upeaa harjoitella uusia taitoja, edistyneiden oppilaiden kanssa pääsee käyttämään omaa luovuuttaan ja aikuisryhmissä ihastuttaa tanssijoiden pohjaton tiedonhalu ja huipussaan oleva motivaatio.