Yleistä

Kemiönsaarella Musiikkiopisto Arkipelag tarjoaa lastentanssin ja modernin tanssin opetusta sekä tanssi-improvisaatiota ja koreografiaa. Tunneilla käy yhteensä noin 100 tanssioppilasta.

Kaikki oppilaat esiintyvät kunkin lukukauden lopuksi. Keväisin toteutetaan suurempi teemaltaan yhtenäinen näytöskokonaisuus nuoremmille tanssioppilaille sekä läpikoreografioitu tanssiteos varttuneemmille oppilaille.

Missä?

Opiston omat tilat
Arkadiantie 5, 25700 Kemiönsaari

Tanssitunnit:

Amospuiston koulu
Edvin Widentie 6, 25700 Kemiönsaari

Björkbodan koulu
Smedskullantie 3, 25860 Björkboda

Kemiön sisun talo
Tuomarinkehä 27, 25700 Kemiönsaari

Opettaja

Marianne Petters
tanssinopettaja

040 730 7433
marianne.petters@arkipelagmusik.fi

 

 

 

Kuva: Kati Lönnqvist

Lue opettajaesittely

Marianne Petters kemiönsaarelainen tanssitaiteilija. Valmistuttuaan tanssijaksi Dresdenin Palucca-koulusta hän työskenteli ensin Saksassa Geran kaupunginteatterin balettiryhmässä. Suomeen palattuaan hän on työskennellyt tanssijana mm. Turun kaupunginteatterissa ja Samppalinnan kesäteatterissa sekä lukuisissa omissa tuotannoissaan.

Marianne pyrkii tuomaan tanssia ihmisten luo sinne, missä he luonnostaan kokoontuvat yhteen (päiväkodit, vanhainkodit, koulut, kirjastot…) Myös yhteistyö muiden alojen taiteilijoiden kanssa on lähellä hänen sydäntään.

Syksystä 1996 alkaen Marianne on toiminut Arkipelag-opiston tanssinopettajana Kemiönsaarella (muutaman vuoden myös Paraisilla) opettaen lastentanssia, modernia tanssia, tanssi-improvisaatiota ja koreografiaa.