Skip to main content
ArkipelagParainen TanssiKaarina Tanssi

Tanssimaraton-esityksessä nähdään yli 200 tanssijaa

By 24.5.2018No Comments
Paraisten ja Kaarinan tanssijoiden kevätnäytökseen pe–su 25.–27.5. odotetaan yli 650 katsojaa. Esitys kulkee nimellä Tanssimaraton arjessa ja juhlassa. Tanssin arkeen kuuluu monet treenit viikossa, mutta samalla siihen sisältyy juhlan tuntua: esiintymisiä, itsensä voittamista, flow-tiloja. Suomessa tanssitaan usein juhlissa, mutta esityksissä nähdään myös miten arkiaamu sujuu kuin tanssi.
Paraisten urheilu- ja nuorisotila PUNTin lavalla nähdään laaja skaala eri lajeja showtanssista rytmiseen voimisteluun. Yhteensä 43 ryhmää esiintyy 86 tanssilla. Lavalla nähdään yli 200 paraislaista tanssijaa! Esiintyjien ikähaarukka on nelivuotiaista aikuisiin. Osa tansseista on oppilaiden itse tekemiä, osa on niittänyt mainetta kiertämällä Suomea eri tanssitapahtumissa.
Musiikkiopisto Arkipelag on ainoa opisto Varsinais-Suomessa, jossa tanssia voi harrastaa laajan oppimäärän mukaan, eli suorittaa myös tanssin syventävät opinnot. Tänä vuonna syventävistä opinnoista valmistuu 16-vuotias Alexandra Salin, joka esittää itse luomansa nykytanssikoregrafian Huoneessani on, jossa näkyy hänen oma, vahva tyylinsä. Sen lisäksi hän tanssii kaksi variaatiota. Perusopinnoista valmistuu 18 tanssijaa, myös he esittävät omia sooloja ja variaatioitaan.
Tanssimaraton on jaettu viiteen näytökseen, joista jokainen on keskenään erisisältöinen: pe 25.5. klo 18.30, la 26.5. klo 16 & 18 sekä su 27.5. klo 16 & 18. Liput maksavat 5 € ja niitä voi varata kansliasta: kansli2@arkipelagmusik.fi tai 02 458 5803. Liput maksetaan ovella.