Kuvaamme lauantaina 21.9. Arkipelagille mainosvideon dronella Kaarinan Kuusiston linnanraunioilla. Koostamme kuvatusta materiaalista (jossa te, eli Arkipelagin oppilaat tanssitte ja soitatte) hienoja videoita mm. Arkipelagin somekanavissa ja nettisivuilla käytettäväksi. Tule mukaan, siitä tulee hauskaa!

Mitä?

Drone-kuvaukset (eli kuvataan helikopterikameralla ilmasta käsin)

Kuka?

Mukaan voivat tulla kaikki Arkipelagin oppilaat, jotka ovat niin isoja, että pärjäävät kuvausten ajan ilman huoltajaa.

Missä?

Kuusiston linnanraunioilla

Koska?

Säävarauksella ensisijaisesti la 21.9. klo 12-17
Vaihtoehtoinen päivä on su 22.9. klo 12-17
Kuvausten toteutumisen voi tarkistaa Arkipelagin Facebook-sivulta, jonne tieto päivitetään lauantai-aamuna 21.9. klo 9 ja jos lauantai ei onnistu, jälleen su-aamuna klo 9.

Mitä mukaan?

Pukeudu sinisiin farkkuihin ja ota mukaan kaksi yläosaa, yksi valkoinen ja yksi värillinen (yksivärinen).
Ota mukaan omat eväät.
Jos soitat sellaista soitinta, jonka voi ottaa mukaan, ota se mukaan!

Mitä kuvauksissa tapahtuu?

Ensin vastuuopettajat opettavat yksinkertaisen tanssin kaikille, joilla ei ole mukana omaa soitinta. Musiikkioppilaita kuvataan soittamassa omaa soitintaan. Sitten porukka koordinoidaan paikoilleen ja drone-kuvaukset alkavat. Kamerahelikopteri kuvaa tanssia ja soittoa monesta eri kulmasta, lähempää ja kauempaa.

Kuvausten jälkeen?

Anna edioijalle muutama viikko aikaa ja sen jälkeen pääset ihailemaan hienoja videoita Arkipelagin some-kanavissa ja jakamaan niitä sukulaisille ja kavereille.

Huom. Saapumalla kuvauksiin annat samalla luvan käyttää sinusta kuvattua materiaalia Musiikkiopisto Arkipelagin markkinoinnissa.