Vi filmar en reklamvideo för Arkipelag med en drönare vid Kustö biskopsborgs ruiner i S:t Karins. Vi sammanställer fina videon med er elever som spelar och dansar. Materialet kommer att användas bland annat på Arkipelags sociala medier och internetsidor. Följ med, det bli skoj!

Vad?

Filmning med drönare (dvs. filmning från luften med helikopterkamera)

Vem?

Alla Arkipelags elever är välkomna med, men man bör kunna klara sig utan förälder under filmningen.

Var?

Vid Kustö slottsruiner

När?

Med väderreservation lö. 21.9 klo 12-17
Alternativ dag sö. 22.9 kl. 12-17
Följ med Arkipelags Facebook-sida där info uppdateras på lördag morgon 21.9 klo 9. Om lördagen inte blir av så uppdateras det på nytt på söndag morgon kl. 9.

Vad skall man ha med sig?

Klä dig i blåa jeans och ta med dig två övre delar, en vit och en färggrann (enfärgad).
Ta med dig eget mellanmål.
Om du spelar ett instrument som du kan bära med dig, tag med det!

Vad händer under filmningen?

De ansvariga lärarna lär ut en enkel dans åt alla som inte har sitt eget instrument med. Instrumenteleverna filmas då de spelar sitt eget instrument.
Sedan samlas alla på rätta platser och filmningen med drönaren börjar. Kamerahelikoptern filmar dansen och musiken från många olika vinklar, både närmare och längre ifrån.

Efter filmningen?

Videon editeras under ett par veckor, varefter du får se fina videon i Arkipelags sociala medier och kan dela dem till släktingar och vänner.

Obs. Genom att komma till filmningen ger du samtidigt Arkipelag lov att använda det inbandade materialet till marknadsföring av Musikinstitutet Arkipelag.